Carsten U. Henriques

Klinikkens ejer. Jeg er overlæge og speciallæge i obstetrik og gynækologi og har i mere end 25 år har jeg arbejdet med gravide kvinder og ultralydsskanning. Jeg har uddannet mig i Danmark, Sverige og Norge og på internationale kurser. I alle 3 lande har jeg arbejdet med ultralydsskanning af gravide på universitetsafdelinger. I Danmark har jeg arbejdet som ultralydsekspert i Hvidovre, Odense, Skejby og på Rigshospitalet. Nu arbejder jeg 4 dage om ugen på OUH og resten af tiden i vores klinik.

Du kan derfor få en meget detaljeret og uddybende skanning hos os på det højeste faglige niveau. Vi giver os altid god tid til skanningen af Jeres barn og til omhyggelig information under og efter skanningen.

Jeg vil glæde mig til at give Jer den mest grundige skanning af Jeres kommende barn, man kan få, en hjerteskanning eller en second opinion efter en skanning et andet sted. I får elektronisk lagrede billeder i 2D og 3D af Jeres barn, så I kan vise dem frem resten af graviditeten både til fagligt brug og i hyggestunder.

 

Hanne Heide Vangsgaard

Jeg er sygeplejerske og uddannet i obstetrisk ultralydsskanning på Odense Universitetshospital. Med mine mange års erfaring med ultralydsskanning af gravide i 2D, 3D og 4D kan jeg give Jer en helt unik oplevelse under skanningen af barnet. Jeg vil fortælle hvad der sker under hele skanningen og rette fokus på de ønsker og behov, vi sammen aftaler i begyndelsen af skanningen.

Jeg glæder mig til at byde velkommen i Odense Skanningsklinik.